söndag 12 februari 2012

22 Bahman- Islamiska revolutionsdagen

22 Bahman- Islamiska revolutionsdagen
I Iran har man en årlig demonstration då man firar att Pahlavi dynastin dog och man vill även visa världen att Iranska folket står fast vid Islamiska revolutionens principer.
Denna gång var det större folkmassa än tidigare är och man undrar hur kommer det sig att det var mer folk på gatorna där på en del ställen var det lika kallt som i Sverige och andra ställe var det antingen snö eller så regnade det för fullt.
Svaret är enkelt och det att SANKTIONER och TERROR inte kan tysta ner oss och inte heller Bahrains folk, vid sidan om Iranska flaggan höjde man Bahrains flagga.
Nu finns det säkert några monarkister som säger att alla dessa folk är endast träd och man har filmat träd och skogar, eller att det är photopshop som de alltid brukar säga och senaste exemplet var ju det amerikanske Drone som man hade tvingat ner där dessa monarkister ansåg att det var en plastikmodell som Iran visar upp och då förstår jag inte varför Obama bad Iran lämna tillbaka en plastikmodell.
Sen får vi inte glömma de som ljuger om att varje person som kommer ut på gatan får stora summor pengar men hittills har ingen sagt att de har fått pengar och inga bevis finns att man betalar ut en stor summa pengar till alla dessa miljoner människor som kommer ut.
Även Iranska presidenten gick bland folket och alla andra höga tjänstemän gick sida vid sida med vanligt folk.

Bild på Iranska vetenskapsmannen Mostafa Ahmadi-Roshan som blev mördad av USA och Israel.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar