lördag 14 januari 2012

Terror i Iran

Iransk blod betyder inget för, när amerikanerna och Israelerna dödar Iranier konstant så hör man ingen fördömande istället finns det tidningar som DN som försvarar Israel och höjer de till skyarna.
När USA anklagar Iran att iranier hade planerat och döda Saudiska ambassadören så var man snabb med en fördömande men resten av världen skrattade åt detta eftersom det var ju rena lögnen.
Iranska folkets enda brott är att de vill vara självständiga men det iranska folkets fiender inte vet och det DN inte skriver något om eftersom de har inte ens tillåtelse och skriva sånt är att Iranska folket blir mer och mer enad, när det är fred i vårt land bråkar vi med varandra men när det finns yttre fiender så enas vi för att slåss mot de.

När Israelerna betalar terrorister och mördare så att dessa avskum kan döda Iranier så är det rätt många som håller tyst om detta.
Länk
Förtryckarna tar till alla medel för att få Iran och bli en lydig knähund men det de inte vet att vi gjorde revolution eftersom vi inte ville ara deras knähund och vi är beredda och offra allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar